Kylling korma med sesamstegte gulerødder
30
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Kylling korma med sesamstegte gulerødder

Mild indisk karry med cashewnødder, kokosmælk og yoghurt. Serveret med ris.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • nødder,
  • selleri,
  • sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Kyllingebryst
280 g
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½ dl
Løg
1 stk
Kokosmælk
1 dl
Solo hvidløg
½ stk
Tikka masala krydderi
½ spsk
Garam masala
1 tsk
Tomatpuré
50 dåse
Saltede cashewnødder (Nødder)
1½ spsk
Gulerod
200 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Sesamfrø (Sesamfrø)
½ spsk
Koriander
1 drys
Gurkemeje
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 859 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 109 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ovn: Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
  2. Ris: Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  3. Cashewnødder: Kom nødderne i en skål og hæld kogene vand over, så det lige dækker.
  4. Kylling: Pil hvidløg og pres det. Rør det sammen med yoghurt, tikka masala, garam masala og gurkemeje. Skær kyllingen i tern 2x2 cm. Bland det med yoghurten og lad marinere i 5 min. TIP: Har du tid kan det med fordel marinere 2-4 timer på køl.
  5. Kormasauce: Pil løg og skær det i tern. Varm en gryde op med lidt olie og svits løgene i ca. 5 min. til det får lidt farve. Tilføj kokosmælk, tomatpuré, bouillon, ½ dl vand, salt og peber. Sigt vandet fra cashewnødderne og kom dem i. Kog det i 3 min. og blend det med en stavblender. Kom kyllingen i og lad det simre 10-12 min.
  6. Gulerødder: Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Læg dem på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie. Drys sesam over og krydr med salt og peber. Bag dem i 12-14 min.
  7. Anret: Hak koriander. Servér korma med ris og de sesamstegte gulerødder. Drys det hele med koriander.