Köfte af okse med tomatbulgur og stegt peberfrugtsauce
30
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Köfte af okse med tomatbulgur og stegt peberfrugtsauce

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Rød peber
1 stk
Solo hvidløg
1 stk
Tomatpuré
2½ spsk
Hønsebouillon (Selleri)
½ terning
Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Løg
1½ stk
Hakket oksekød
300 g
Spidskommen
½ spsk
Paprika
¼ spsk
Rasp
1 spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Honning
¼ spsk
Sambal oelek
¼ tsk
Salatmix Napolitana
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 764 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 87 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C.
  2. Skræl løg. Skær peberfrugt og ½ løg i grove både. Kom det på en bageplade med bagepapir, bland med ¼ spsk olivenolie og fordel dem på pladen. Bag i ovnen ca. 18 min. Sæt gerne grill på ovnen de sidste min. hvis de ikke har fået farve.
  3. Hak ½ løg fint. Varm en kasserolle op med lidt olie. Kom løg, ¼ presset hvidløg og 1½ spsk tomatpure i og steg det i 3 min. på middel varme. Tilsæt bouillon og 3½ dl vand og kog det op. Hæld bulgur i og lad det simre i ca. 12 min. med låg på.
  4. Riv ½ løg groft på et rivejern. Bland oksekød med ½ presset hvidløg, revet løg, spidskommen, paprika, rasp, 1 spsk tomatpure, ½ tsk salt og 1 spsk vand. Rør det hele godt sammen og form 4 (6)* aflange bøffer. Varm en stegepande op med lidt olie, steg dem i ca. 4 min. på hver side.
  5. Blend de bagte grøntsager i en blender/minihakker med ¼ spsk olivenolie, hvidvinseddike, honning, sambal oelek og ¼ hvidløg. Smag til med salt og peber.
  6. Servér köfte med peberfrugtsauce, bulgur og salat.