Stegt hvid fisk med purløg, bagt spidskål og brunet smør
25-35
3 dages holdbarhed

Stegt hvid fisk med purløg, bagt spidskål og brunet smør

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • soja,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Spidskål
½ stk
Honning
½ spsk
Purløg, frisk
¾ pose
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ tsk
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 452 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 46 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Del spidskål i kvarte og læg dem på en bageplade med bagepapir. Kom honning, olivenolie og lidt salt på. Sæt pladen højt i ovnen og bag i ca. 15 min.
  3. Hak purløg fint og bland halvdelen med yoghurt og smag til med salt og peber.
  4. Krydr fisken med salt og peber på begge sider. Varm en stegepande op med lidt olie og steg i ca. 3 min. på hver side.
  5. Smelt 1 spsk smør i en kasserolle og lad det blive gyldent. Tag det af varmen og bland med soja.
  6. Riv skallen af citron og skær i kvarte. Drys skallen over spidskålen. Hæld det brunede smør over fisken.
  7. Servér fisken med bagt spidskål, kartofler, purløgsyoghurt, citronbåde og drys det hele med resten af purløget.