Salvieruller med seranoskinke og bulgursalat
25-35
Laktosefri
3 dages holdbarhed

Salvieruller med seranoskinke og bulgursalat

Italiensk inspireret ret med svinekød, hvidvin og kapers. Serveret med fyldig bulgursalat med løg, tomat og agurk.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Gurkemeje
½ tsk
Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Lufttørret skinke
4 skiver
Salvie, frisk
1 drys
Hakket gris & kalv
300 g
Kapers
½ glas
Solo hvidløg
½ stk
Hvidvin (Svovldioxid)
1 dl
Skalotteløg
1 stk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 688 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ovn: Tænd ovnen og varm op til 190°C (Varmluft).
  2. Bulgur: Kom bouillon og gurkemeje i en gryde med 3½ dl vand, tilsæt bulgur og kog 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til retten er klar til servering. Hæld evt. overskydende vand fra.
  3. Salvieruller: Læg skinken ud på bordet, pluk salvie og læg et par blade på hvert stykke. Kom hakket kød på og fordel det på hele skiven. Krydr med salt og peber. Rul dem og læg dem i et fad. Hæld kapers over med en smule af lagen. Bland 1 tsk mel, presset hvidløg og hvidvin og fordel det over hele bunden af fadet. Bag dem i ca. 12-13 min. Rør lidt rundt i saucen undervejs.
  4. Salat: Pil løg og skær i både. Skyl tomat og skær i tern. Del agurk på langs, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver. Skyl persillen og hak den groft. Bland det hele med lidt olivenolie, salt og peber.
  5. Anret: Kom bulgur i en skål, læg salaten ovenpå og servér med salvieruller med hvidvinssauce over.