Husets spaghetti bolognese
15
5 dages holdbarhed

Husets spaghetti bolognese

Prøv vores lækre bolognese med masser af grøntsager i kødsovsen, som du blot skal varme. Det er hurtig aftensmad der både smager og mætter. Serveres helt klassisk med spaghetti og et drys revet mozzarella.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Spaghetti, fuldkorn
200 g
Bolognese (Selleri)
600 g
Revet ost (Mælk, Laktose)
65 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 748 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 200 g pasta i rigeligt, letsaltet vand ca. 10 minutter.
  2. Hæld den færdige bolognese i en gryde og varm den op til den småkoger. Kog ca. 10 min.
  3. Hæld vandet fra spaghettien, og server med den varme bolognese. Drys med revet mozzarella efter smag lige inden retten spises.