Rødbedebagel med pulled pork, syltede rødløg og nordisk slaw
25
4 dages holdbarhed

Rødbedebagel med pulled pork, syltede rødløg og nordisk slaw

Festlig bagel burger med rødbede bagels fyldt med pulled pork, syltede rødløg og en lækker slaw med barbecuedressing. Det er super nemt og smager skønt!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • byg,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pulled pork (Selleri, Sennep)
300 ca-g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
BBQ sauce (Selleri, Sennep)
2 spsk
Nordisk salatmix
100 g
Rødbedebagel (Byg, Hvede)
2 stk
Syltede rødløg
45 glas
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 669 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Hæld pulled pork med væde i et ovnfast fad og sæt det i en varm ovn 15 minutter.
  2. Slaw: Rør 1 dl creme frisk med 1 spsk barbecuesauce (gem resten til senere), ½ tsk sukker og smag til med lidt salt og peber. Bland med nordisk mix.
  3. Flæk bagels og varm dem med i ovnen de sidste 5 minutter sammen med pulled pork.
  4. Tag pulled pork ud af ovnen og riv den fra hinanden med 2 gafler, bland det godt med den væde, der er i fadet samt 1 spsk barbecuesauce. Hæld de syltede løg op i en skål.
  5. Byg din bagel med slaw, pulled pork og syltede rødløg.