Nordafrikanske salatwraps med naanbrød
20
4 dages holdbarhed

Nordafrikanske salatwraps med naanbrød

Masser af grønt og hakket oksekød, krydret godt med ras el hanout - et spændende nordafrikansk krydderi - serveret på små salatblade med ostegratinerede naanbrød. MUMS!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Squash
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Ras el hanout
3 tsk
Solo hvidløg
⅓ stk
Revet gulerod
150 g
Røde linser
30 g
Hjertesalat
1 stk
Naanbrød (Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
2 stk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
65 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 753 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 57 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og tør squash og riv ½ stk groft.
  2. Varm olie op i en gryde. Svits kødet til det hele har fået farve og væsken næsten er væk. Tilsæt 2 tsk krydderi (husk at gemme noget til dip) og presset hvidløg.
  3. Tilsæt revet gulerod og squash og vend godt rundt. Tilsæt linser og ½ dl vand og krydr med salt og peber. Rør rundt og lad simre ved lav varme under låg ca. 10 min.
  4. Skyl og tør salat, skær stokken af og læg bladene ud på et fad. Læg naanbrød på bagepair på en bageplade og drys med revet ost. Sæt i ovnen 3-4 min. Osten skal smelte.
  5. Rør 1 dl creme frisk og 1 tsk krydderi sammen til dip. Fyld salatbladene med kødfyld, top evt. med en skefuld dip eller servér den til sammen med naanbrød revet i store flager.