Linseragout med fettucine og parmesan
30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Linseragout med fettucine og parmesan

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • selleri,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Solo hvidløg
½ stk
Gulerod
150 g
Tomat
1 stk
Rosmarin
½ tsk
Timian
½ tsk
Sambal oelek
¼ tsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ spsk
Belugalinser (Gluten)
60 g
Tomatpuré
1 spsk
Hakkede tomater
200 g
Madlavningsfløde (Laktose)
½ dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ terning
Fuldkornspasta (Æg, Gluten, Hvede)
200 g
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
25 g
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 514 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Hak ½ hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær i tern. Skær tomater i tern.
  2. Linseragout: Kom lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt hvidløg, gulerod, tomat, ½ tsk sukker, rosmarin, timian, salt og sambal oelek (kan udelades, hvis ikke man ønsker en stærk ret). Steg det i 1-2 min.
  3. Tilsæt balsamico, soja, tomatpuré, hakkede tomater, 1 dl vand, fløde, bouillon og linser. Lad det småkoge i 12-15 min. TIP: Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis det er ved at koge tørt. Smag til med salt og peber.
  4. Kog fettucine i rigeligt letsaltet vand i ca. 3 min.
  5. Riv parmesanost på et rivejern. Hak persille og vend halvdelen i linseragouten.
  6. Sigt pasta og vend den i ragouten. Drys med revet parmesan og resten af persillen.