Svampe-yakiniku med æg og sesamstegt broccoli
35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Svampe-yakiniku med æg og sesamstegt broccoli

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie
  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Champignon
175 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Østershatte
60 g
Ingefær
6 g
Solo hvidløg
1 stk
Saucejævner (Mælk, Laktose)
½ tsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Broccoli
½ stk
Æg (Æg)
2 stk
Forårsløg
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 675 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 108 g
  • Protein 27 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Rens champignon og østershatte og skær dem og forårsløg i skiver. Skræl og riv ingefær fint til ca. 1 spsk. Knus ⅔ hvidløg. Bland ingefær, hvidløg, 1 spsk sukker, soja, ¼ dl vand, 1 spsk olie, hvidvinseddike og saucejævner i en skål.
  3. Skyl broccoli, del i små buketter, skræl og skær stokken i tern. Varm olie op på en pande og steg broccoli med ⅓ presset hvidløg, ½ spsk sesamfrø og lidt salt i 2-3 min. Læg det på en tallerken og gem panden.
  4. Tør panden med et stykke køkkenrulle og varm lidt olie op. Steg æggene i 2-3 min. og læg dem på en tallerken.
  5. Kom lidt mere olie på panden og steg svampene ved høj varme i 3-4 min. Tilsæt det hvide fra forårsløg, 1 spsk sesamfrø og saucen. Kog ½-1 min. til det jævner.
  6. Top svampe-yakiniku med resten af forårsløget. Servér med ris og sesamstegt broccoli.