Enchiladas med kidneybønner, koriander og nachos
30-35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Enchiladas med kidneybønner, koriander og nachos

Tortillas drysset med ost og gratineret. Det lækre fyld med kidneybønner mætter godt. Nachos og guacamole fuldender måltidet.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Mel
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Mexico mix-krydderi (Selleri)
1½ spsk
Lime
1 stk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ terning
Tomatpuré
1 spsk
Rødløg
½ stk
Rød peber
½ stk
Chilibønner
200 g
Koriander
1 drys
Tortilla-wrap
4 stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Salatmix Toscana
100 g
Nachochips
60 g
Avocado
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
¼ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1079 kcal
  • Fedt 48 g
  • Kulhydrater 128 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C
  2. Enchiladasauce: Varm en stegepande op og kom 1½ spsk. olie på. Tilsæt 1 spsk.mexicokrydderi og rist det let. Tilsæt ½ spsk. hvedemel bouillonterning og tomatpuré og rør det jævne. Tilsæt 2 - 3 dl. vand, lidt efter lidt, så du får en jævn sauce. Smag til med salt og peber
  3. Fyld: Pil og hak løget fint. Rens og skær peberfrugten i tern. Sigt lagen af bønnerne og skyl dem i koldt vand. Skyld og hak koriander, del limen i 2. Varm en stegepande op til middel varme og tilsæt lidt olie. Steg løgene i 2 - 3 min. til de er blanke. Tilsæt peberfrugt, bønner og halvdelen af de hakkede koriander og yderligere ½ spsk. mexicokrydderi. Steg fyldet i ca. 8 min. og smag til med saften fra ¼ lime, salt og peber. 
  4. Enchiladas: Fyld tortillasene med fyldet og rul dem sammen. Læg dem i et ildfast fad med samlingen nedad. Hæld saucen over og drys med revet ost. Bag enchiladasene i ovnen i 6 - 8 min.
  5. Salat: Skyld og tør salaten. Kom det i en skål og dryp med limesaft.
  6. Guacamole: Del avocadoen og fjern sten og skal. Blend med en stavblender avocadoen med saft fra ¾ lime, ½ spsk. mexicokrydderi og creme frisk. Smag til med salt, peber og chili. 
  7. Serves varme med nachos, guacamole og resten af de hakkede koriander