Ovnbagt fisk med sennepsdressing og syltede rødbeder
30
2 dages holdbarhed

Ovnbagt fisk med sennepsdressing og syltede rødbeder

Klassisk ret med et twist. Ovnbagt hvid fisk serveret med frisk salat og syltede rødbeder. Hertil en lækker frisk sennepsdressing i stedet for den traditionelle sennepssovs - her er masser af smag og lavt fedtindhold.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Ovnbagt fisk med sennepsdressing

Kartofler
400 g
Langefilet (Fisk)
300 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
5 ml
Kapers
1 spsk
Rødbeder i tern
100 g
Salatmix Toscana
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 402 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 44 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilberedes senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Del kartoflerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Vend med lidt olie, salt og peber og bag i ovnen ca. 25 minutter.
  2. Læg fisken i et ovnfast fad, dryp med lidt olie og salt og peber og sæt fadet med i ovnen de sidste 10 minutter.
  3. Sennepsdressing: Rør 1 dl creme frisk med 1 tsk sennep, 1 spsk kapers og smag til med salt og peber.
  4. Anret fisken på salaten og drys med rødbedetern. Server ovnstegte kartofler og sennepsdressing til.