Smagfulde krebinetter med cremet grønt
30
2 dages holdbarhed

Smagfulde krebinetter med cremet grønt

Smagfulde krebinetter er smagen af en svunden tid, her kommer de i en moderne udgave i selskab med masser af frisk grønt og urter fra den 'danske have' og serveret med kartofler.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Hakket svinekød
300 g
Soltørrede tomater
1 spsk
Kartofler
400 g
Gulerod
300 g
Sukkerærter
100 g
Pastinak/persillerod
175 g
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Solo hvidløg
⅓ stk
Purløg
1 drys
Rasp
40 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 658 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kom kødet i en skål, hak ½-1 spsk soltørrede tomater fint og bland dem grundigt i kødet. Form 2 store, flade krebinetter og hak dem let med en kniv i overfladen.
  2. Kog kartoflerne i vand med ½ tsk salt til de er møre ca. 15-18 min.
  3. Bland rasp med ½ tsk  salt og lidt peber sammen på en tallerken og vend krebinetterne i det. Brun dem på panden i olie eller smør 1 min. på hver side ved høj varme. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 4-5 min. på hver side.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i skrå skiver. Skyl og halvér sukkerærterne. Skræl og skær persillerod i tern 1½×1½ cm.
  5. Kom grøntsagerne i kogende vand så det lige dækker tilsat ¼ tsk salt og kog ca. 1 min. Skyl derefter i koldt vand og læg grøntsagerne på et klæde, så de ikke er våde, når de vendes i cremen.
  6. Rør yoghurt og presset hvidløg sammen. Klip purløg fint og kom det i cremen. Vend grøntsagerne i cremen og smag til med salt og peber.
  7. Spis krebinetterne med kogte kartofler og cremet grønt.