Tandoorikylling med mangochutney
15-20
4 dages holdbarhed

Tandoorikylling med mangochutney

Dejlig og nem opskrift på kylling krydderet med tandoori-kryderi serveret med hvide ris

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Olie
    • Salt

    Det skal du bruge

    Basmatiris
    200 g
    Kyllingeoverlår
    700 g
    Tandoori krydderi
    2 pose
    Tomatpuré
    ½ spsk
    Kokosmælk
    1½ dl
    Agurk
    ½ stk
    Lime
    ½ stk
    Cherrytomater
    125 g
    Mangochutney
    2 spsk
    Mynte
    1 drys
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 1152 kcal
    • Fedt 50 g
    • Kulhydrater 97 g
    • Protein 78 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg, sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
    2. Varm lidt olie op på en pande og brun kyllingelårene hele vejen rundt. Skru ned for varmen og tilsæt tandoorikrydderi og tomatpuré.
    3. Tilsæt kokosmælk og ¾ dl vand og lad det småkoge i ca. 8 min. til kyllingen er helt færdig (kernetemp. 75º). Smag til med lidt salt.
    4. Skær agurk i tern og lime i både. Kom agurk, cherrytomater, limebåde og mangochutney i skåle.
    5. Drys mynte over tandoorikyllingen og servér med kogte ris, grøntsager, lime og mangochutney.