15-20
4 dages holdbarhed
Tandoorikylling med mangochutney
Dejlig og nem opskrift på kylling krydderet med tandoori-kryderi serveret med hvide ris
Ingredienser
2 pers
Allergener
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
Det skal du bruge
Basmatiris
200 g
Kyllingeoverlår
700 g
Tandoori krydderi
2 pose
Tomatpuré
½ spsk
Kokosmælk
1½ dl
Agurk
½ stk
Lime
½ stk
Cherrytomater
125 g
Mangochutney
2 spsk
Mynte
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 1152 kcal
- Fedt 50 g
- Kulhydrater 97 g
- Protein 78 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg, sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
- Varm lidt olie op på en pande og brun kyllingelårene hele vejen rundt. Skru ned for varmen og tilsæt tandoorikrydderi og tomatpuré.
- Tilsæt kokosmælk og ¾ dl vand og lad det småkoge i ca. 8 min. til kyllingen er helt færdig (kernetemp. 75º). Smag til med lidt salt.
- Skær agurk i tern og lime i både. Kom agurk, cherrytomater, limebåde og mangochutney i skåle.
- Drys mynte over tandoorikyllingen og servér med kogte ris, grøntsager, lime og mangochutney.