Kyllingeschnitzel med spicy tomat-guacamole og rugbrød
30
4 dages holdbarhed

Kyllingeschnitzel med spicy tomat-guacamole og rugbrød

Sprøde kyllingeschnitzler serveret med frisk og spicy tomat-guacemole og groft rugbrød. Nemt og lækkert.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • byg,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Kyllingebryst
280 g
Rasp
80 g
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Avocado
1 stk
Løg
¼ stk
Rød chili
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Citron
½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
2 spsk
Rugbrød (har været frosset) (Byg, Rug)
2 skiver
Hjertesalat
1 stk
Koriander
1 drys
Tomat
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 641 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Læg kyllingen mellem 2 stykker bagepapir og bank dem flade med en kødhammer eller en lille gryde (du kan også skære dem igennem på langs). Kom 3 spsk mel i en tallerken, æg i en anden og rasp krydret med salt og peber i en tredje.
  2. Vend kyllingen først i mel, derefter hurtigt i æg og til sidst i rasp. Tryk den godt fast. Varm olie op på en slip-let pande.
  3. Steg kyllingen ved middelvarme ca. 5 min. på hver side til de er gennemstegte.
  4. Spicy guacamole: Imens deles avocado, fjern stenen og tag en teske langs kanten af skallen og smut kødet ud i en skål eller blender. Pil ¼ løg og hak det fint. Flæk chili, fjern kerner og frøvægge og hak ½ stk fint.
  5. Kom chili, ½ presset hvidløg, hakket løg, saft af ½ citron og 2 spsk yoghurt ned til avocadoen og blend eller mos med en gaffel. Smag guacamolen til med salt og peber.
  6. Skyl og tør salat og del den i blade. Skyl og hak koriander. Skyl tomater og skær dem i små tern. Rist evt. rugbrødet.
  7. Vend tomaterne i guacamolen. Læg rugbrødet på et fad, top med salatblade og kylling.
  8. Læg en skefuld guacamole på kyllingen og drys med koriander. Servér resten af guacamolen til.