Yoghurtkylling med salte mandler
30
5 dages holdbarhed

Yoghurtkylling med salte mandler

Indisk inspireret kylling marineret i krydret yoghurt, serveret med nudelsalat med masser af grøntsager, salte mandler og en cremet yoghurtdressing.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olie

Det skal du bruge

Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
5 spsk
Solo hvidløg
½ stk
Ingefær
15 g
Citron
⅓ stk
Spidskommen
½ tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Agurk
½ stk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Rødløg
½ stk
Rød peber
1 stk
Fuldkornsnudler (Gluten, Hvede)
175 g
Sennep, honey dijon (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Bredbladet persille
1 drys
Salte mandler
30 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 709 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 58 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og pres hvidløg. Skræl og riv ingefær. Bland begge dele med 2 spsk yoghurt (gem resten til senere), 1 spsk citronsaft,  spidskommen, ½ spsk sukker og ¼ tsk salt. Vend kyllingen i og sæt i køleskabet.
  2. Halvér agurk på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i ½ cm tykke skiver. Skyl bladselleri og skær i tynde skiver. Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern.
  3. Tag kyllingen op af marinaden og steg på en stor pande ved middel varme i lidt olie ca. 7 min. på hver side.
  4. Kom imens 175 g nudler i kogende vand tilsat ½ tsk salt og kog 4 min.
  5. Dressing: Bland 3 spsk yoghurt, 1 spsk sennep, ½ spsk citronsaft og smag til med salt og peber.
  6. Bland grøntsagerne med nudler til salaten. Skyl, tør og hak persille. Hak mandler groft.
  7. Læg kyllingen ovenpå salaten og drys med mandler og persille. Servér dressingen til.