Paprika-chili kylling med tabouleh og sød chili dip
30
5 dages holdbarhed

Paprika-chili kylling med tabouleh og sød chili dip

Der er bare masser af god smag i denne ret med kylling - iklædt en krydret panering, serveret med en herlig tabouleh og sød chili dip. Kombinationen er i top og det er en ret for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
1½ dl
Rasp
½ dl
Paprika
1 tsk
Chilipulver
½ tsk
Solo hvidløg
⅔ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Tomat
3 stk
Gul peber
½ stk
Forårsløg
2 stk
Citron
½ stk
Rosiner
15 g
Sød chilisauce
1 spsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 656 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 69 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 1½ dl bulgur i 2½ dl vand tilsat ½ tsk salt under låg i 12 minutter. Hæld overskydende vand fra.
  2. Bland ½ dl rasp, ½ tsk. paprika (husk du skal bruge noget senere), ½ tsk. chilipulver, ⅓ presset solo hvidløg, ½ tsk. salt og friskkværnet peber i en plastpose.
  3. Vend Kyllingefileterne med paneringen i posen. Sørg for, at de alle bliver dækket godt med panering.
  4. Steg kyllingen i ½ spsk. olie på en slip let pande ved middel varme ca. 8 min. i alt. Vend dem jævnligt.
  5. Skyl og skær tomater og ½ peberfrugt i små tern, hak ⅓ solo hvidløg fint og skær forårsløgene i tynde skiver.
  6. Bland 1 spsk. olivenolie med saft fra ½ citron, ½ tsk. paprika og bland det i bulguren sammen med rosiner, grøntsager og hvidløg.
  7. Rør 1 spsk. sød chilisauce med 1 dl creme frisk, og servér dippen til den stegte kylling sammen med tabouleh.