Kerala kylling med bananer og vildrisblanding
30
4 dages holdbarhed

Kerala kylling med bananer og vildrisblanding

Kerala kylling er en afrikansk inspireret ret med en rigtig god krydderiblanding, der giver en spicy smag - uden at være for stærk. De friske bananskiver og mynte giver retten et pift. Det er nemt og med masser af smag.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Vildrisblanding
175 g
Løg
1 stk
Gulerod
200 g
Karry
1 tsk
Chiliflager
½ tsk
Paprika
1 tsk
Spidskommen
1 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Kokosmælk
2 dl
Honning
2 tsk
Hønsebouillon (Selleri)
½ terning
Banan
1 stk
Mynte
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 916 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 112 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 175 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. under låg. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, halvér og skær i tynde både. Skræl gulerødderne, og skær i skiver på ca ½ cm. 
  3. Bland 1 tsk karry, ½ tsk chili, 1 tsk paprika, 1 tsk spidskommen, salt og peber i en pose. Læg kyllingen i posen og fordel krydderierne godt.
  4. Varm ½ spsk olie op i en gryde, og steg kyllingen til den har fået farve.
  5. Tilsæt løg, gulerod, 2 dl kokosmælk, ¼ dl vand, 2 tsk honning og ½ terning bouillon. Lad det simre under låg i 12 min. 
  6. Skær banan ud i skiver. Skyl mynte og hak groft.
  7. Drys mynte og banan over kyllingen, og servér den med ris til.