Cremet pasta med røget laks
15-20
5 dages holdbarhed

Cremet pasta med røget laks

En super-enkel ret, der bare smager rigtig godt. En klassisk cremet sauce med dild og røget laks klæder pastaen rigtig godt. Her har vi tilføjet det sunde grønt i form af broccoli.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Smør
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Rødløg
1 stk
Broccoli
1 stk
Dild, frisk
½ pose
Røget laks (har været frosset) (Fisk)
200 g
Friskost (Mælk, Laktose)
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 750 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog pastaen i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt  i ca. 9 min. til den er al dente. Gem  ca.½ dl af kogevandet.
  2. Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl broccoli og del i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skyl og hak dild.
  3. Steg løg og broccoli på en pande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  4. Skær laksen i mindre stykker og steg på panden sammen med løg og broccoli i ca. 2 min.
  5. Rør friskosten med lidt kogevand til en cremet konsistens. Kom det i panden til laks, løg og broccoli. Smag til med salt, peber og hakket dild.
  6. Vend forsigtigt pastaen i sovsen og varm den igennem. Servér evt. med lidt frisk dild på toppen.