Gratineret kylling i fad med gnocchi
25-35
4 dages holdbarhed

Gratineret kylling i fad med gnocchi

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Babyspinat
75 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Hakkede tomater
1 dåse
Kyllingebryst
280 g
Bechamelsauce (Mælk, Laktose)
1 pose
Rasp (Hvede)
1 pose
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
250 g
Bredbladet persille
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 568 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C.
  2. Spinat: Varm en stegepande op med lidt olie. Skyl spinat og steg den til den falder lidt sammen. Fordel den i et smurt ovnfast fad. Gem panden til tomatsauce.
  3. Tomatsauce: Pil og hak løg og hvidløg. Steg begge dele i lidt olie uden det tager farve. Tilsæt krydderi og hakkede tomater og lad det koge igennem. Hæld tomatsaucen over spinaten.
  4. Gratineret kylling: Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og fordel den ovenpå spinatblandingen. Krydr med salt og peber. Fordel bechamelsauce over kyllingen og drys med et godt lag rasp. Sæt fadet i en varm ovn og bag ca. 20 min.
  5. Gnocchi: Rist imens gnocchi på en varm pande i lidt olie ca. 10-12 min. så de bliver sprøde og får lidt farve. Skyl og hak persillen groft.
  6. Pynt fadet med hakket persille og servér med stegte gnocchi.