Paneret grillost med rødkålsbulgur og citrondressing (Brug ikke, erstattet af 81228)
1
4 dages holdbarhed

Paneret grillost med rødkålsbulgur og citrondressing (Brug ikke, erstattet af 81228)

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olivenolie
  • Mel

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Citron
½ stk
Honning
1 tsk
Sambal oelek
½ tsk
Rødkål
¼ stk
Æble
½ stk
Rucola salat
50 g
Grill-ost (Mælk, Laktose)
250 g
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Rasp (Hvede)
2 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 804 kcal
  • Fedt 37 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bulgur: Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Citrondressing: Skyl citronen og riv skallen fint. Bland saft og skal i en skål med 1 spsk vand, ¼ spsk olivenolie, honning, sambal oelek og ¼ tsk salt.
  3. Snit rødkålen fint, evt. på et mandolinjern. Kom det i en skål og tilsæt halvdelen af citrondressingen og massér kålen let.
  4. Skær æble i tern og vend sammen med bulgur, rucola og rødkål.
  5. Paneret grill-ost: Skær grill-osten i skiver. Kom 1 spsk hvedemel på en tallerken, æg i en anden og rasp i en tredje tallerken. Vend grill-osten først i mel, så i æg og sidst i raspen. Kom lidt olivenolie på en stegepande og steg osten ved middelvarme i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt.
  6. Servér rødkålsbulgur med paneret grill-ost på toppen og resten af citrondressingen til.