20-30
4 dages holdbarhed
Rødbedebagel med pulled pork, syltede rødløg og nordisk slaw
Festlig bagel burger med rødbedebagels fyldt med pulled pork, syltede rødløg og en lækker slaw med barbecuedressing. Det er super nemt og smager skønt!
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- mælk,
- selleri,
- sennep,
- byg,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Sukker
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Pulled pork (Selleri, Sennep)
300 ca-g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
BBQ sauce (Selleri, Sennep)
1+1 spsk
Coleslaw-blanding
100 g
Rødbedebagel (Byg, Hvede)
2 stk
Syltede rødløg
½ glas
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 788 kcal
- Fedt 23 g
- Kulhydrater 102 g
- Protein 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
- Hæld pulled pork med væde i et ovnfast fad og sæt det i den varme ovn 15 min.
- Slaw: Rør creme fraiche med halvdelen af barbecuesaucen, ½ tsk sukker og smag til med lidt salt og peber. Bland med coleslaw-mix.
- Flæk bagels og varm dem i ovnen sammen med pulled pork de sidste 5 min.
- Tag pulled pork ud af ovnen og riv den fra hinanden med to gafler. Bland det godt med den væde, der er i fadet samt barbecuesauce.
- Hæld de syltede løg op i en skål. Byg din bagel med slaw, pulled pork og syltede rødløg.