Marineret kylling i wok
30-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Marineret kylling i wok

En dejlig og sund wokret med kylling, masser af grøntsager og grove ris. God smag fra ingefær, soja, hvidløg og lime, og så ser det rigtig farverigt ud.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Olie
  • Sukker
  • Salt

Det skal du bruge

Ris brune
200 g
Ingefær
30 g
Hvidløg solo
stk
Sojasauce
spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 664 kcal
  • Fedt: 6.66 g
  • Kulhydrater: 96.06 g
  • Protein: 55.07 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Marinade: Skræl og riv ingefær fint. Pres hvidløget. Bland ingefær, hvidløg, 1 tsk mel og 1½ spsk sojasauce sammen i en skål (husk at  gemme noget sojasovs til pkt. 5).
  3. Vend kyllingen i marinaden og lad det trække i køleskabet til grøntsagerne er klar.
  4. Skræl gulerod og skær den i stave. Rens porren og skær porre i 4-5 cm lange tynde strimler. Skær broccolien i små buketter og skær stokken i stave.
  5. Varm en wok eller stegegryde op med olien. Steg kyllingekødet. Vend først rundt i kødet, når det har dannet stegeskorpe på den ene side. Når kødet er gyldent på alle sider, kommes gulerødder, porre og broccoli i og steges med i 4 min.
  6. Tilsæt ½ dl vand, 1 spsk sojasovs, saft fra lime og ½ tsk sukker. Kog retten igennem i 4 min. mens der vendes rundt.
  7. Server wokretten med de kogte ris.