Svinekæber sousvide med urter
20-30
5 dages holdbarhed

Svinekæber sousvide med urter

En populær spise er svinekæber, men det tager lang tid. Slagteren har derfor sousvide tilberedt svinekæberne og det møre kød smager himmelsk. Du skal selv sørge for tilbehøret, men vi lægger en opskrift til inspiration i kassen. Der er mad nok til mindst 6 personer i de 1,5 kg for 285 kr.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Svinekæber (Selleri)
    1.5 kg
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 435 kcal
    • Fedt 17 g
    • Kulhydrater 2 g
    • Protein 69 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. De seneste år er svinekæber blevet meget populært, og det kan man godt forstå, da svinekæber er noget af det møreste kød du kan finde. Men det skal simre ret længe (ca. 2 timer) for at opnå den perfekte mørhed. Normalt braisserer (dvs simrer i en fond med urter) man svinekæberne, men vores slagter har tilberedt dem efter sousvide metoden hvor de tilberedes vacuum pakket ved lav varme i mange timer, så du sparer tid.
    2. Du skal blot varme dem godt igennem i en gryde - hæld evt. en god mørk øl eller rødvin, lidt bouillon og nogle urter (gulerødder, selleri, løg eller hvad du har i køleskabet) ved og lad det simre i ca. 20 min. Jævn evt. saucen og server med en god kartoffel-rodfrugtmos. Eller prøv det lækre og anderledes tilbehør efter den opskrift vi lægger med i kassen (Husk du selv skal købe tilbehøret ind). Holdbarhed på køl ved min. 5 grader - 21 dage.