MAD TIL 2 DAGE: Ungarsk gullaschsuppe
60
Mad til 2 dage
4 dages holdbarhed

MAD TIL 2 DAGE: Ungarsk gullaschsuppe

Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion klassisk fyldig gullaschsuppe med oksekød, kartofler og skøn smag af paprika og spidskommen, serveret med groft brød. Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • sennep,
  • byg,
  • havre,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Strimler af oksekød
415 g
Paprika
4 tsk
Spidskommen
2 tsk
Oksebouillon (Sennep)
3 terning
Bagekartoffel
3 stk
Rød peber
1½ stk
Hakkede tomater
800 g
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Brød (Havre, Hvede)
1 stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
70 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 665 kcal
  • Fedt 13 g
  • Kulhydrater 94 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Hak løget. Brun oksekød og løg i olie ved god varme i ca. 3 minutter. Krydr med 4 tsk paprika og 2 tsk spidskommen. Hæld 1½ L vand og 3 bouillonterninger ved og bring i kog.
  2. Skræl kartoflerne. Skær kartofler og peberfrugt i små tern ca. 2x2 cm. Kom kartofler, peberfrugt og 800 g hakket tomat i gryden. Tilføj ½ tsk salt og lad det koge for svag varme i 30 min.
  3. Lun 2 brød på brødristeren eller i ovnen ca. 4 min.
  4. Smag suppen til med salt og peber og server den rygende varm med lunt brød.
  5. DAG 2: Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Sæt suppen over og lun den godt igennem ved middel til svag varme ca. 12 minutter. Flæk brødene og drys begge halvdele med ost og gratinér dem i ovnen ca. 5 minutter til de tager en smule farve.