Nudelsalat med hakket kylling og grøntsager
25
2 dages holdbarhed

Nudelsalat med hakket kylling og grøntsager

Nem asiatisk ret med hakket kylling, glasnudler og masser af grønt. Retten har en mild smag, og giver dig en dejlig og nem bid af østen på middagsbordet.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Glasnudler
75 g
Hvidløg
1 fed
Grøn chili
½ stk
Broccoli
½ stk
Mynte
1 drys
Peanuts
20 g
Hakket kylling
300 g
Sød chilisauce
4½ spsk
Lime
½ stk
Fiskesauce (Fisk)
1½ spsk
Slikærter (sugar snaps)
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 542 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 58 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Kog letsaltet vand i en stor gryde. Læg 75 g nudler i vandet. Fjern gryden fra varmen, sæt den til side, læg låg på og lad nudlerne stå i ca. 5 min. til de er møre. Hæld dem i en si og skyl dem under koldt vand.
  2. Hak hvidløg og ½ chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk). Del broccolien i små buketter og skær stokken i meget tynde skiver. Hak mynte og peanuts. 
  3. Varm ½ spsk olie op i en wok, sauterpande eller dyb pande. Tilsæt kødet og vend det, til det skiller ad og ændrer farve. Tilsæt hvidløg, chili og broccoli og steg det hele nogle minutter ved stærk varme. Kom evt. lidt vand ved.
  4. Tilsæt 3 spsk sød chilisauce (OBS. Gem resten til senere) og saft fra ½ lime. Smag til med ½ tsk sukker og 1½-2 spsk fiskesace og lad retten stege 3-4 min. mere. Steg slikærterne med de sidste 2 min. af stegetiden. Smag til sidst til med salt og peber. 
  5. Bland nudler med kød og grøntsager enten i panden eller i en skål. Mix det godt og drys med mynte og peanuts. Server retten med resten af den søde chilisauce.