Kylling i karry med kokos og koriander
40
4 dages holdbarhed

Kylling i karry med kokos og koriander

Asiatisk inspireret kylling med dejlig smag af karry. Kokosmælk giver en afrundet smag og koriander giver det grønne pift med sin helt egen krydrede smag og duft. Serveres med grove ris.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
200 g
Gul peber
1 stk
Løg
1½ stk
Karry
2 tsk
Hønsebouillon (Selleri)
½ terning
Kyllingebryst
280 g
Grøn chili
½ stk
Kokosmælk
2 dl
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 859 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 91 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad dem trække indtil retten er færdig.
  2. Skyl peberfrugt og fjern kernerne. Snit peberfrugten i tynde strimler. Pil 1½ løg og skær dem i tynde både. Vend peberfrugt og løg med 2 tsk olie, 2 tsk karry og en lille smule salt.
  3. Kog vand til bouillon og opløs ½ terning i 2 dl vand.
  4. Skær kylling i tern og brun på alle sider i lidt olie. Tilsæt peberfrugt og løg. Spæd op med bouillon og lad det simre i 10 min. Skyl chili og skær ½ chili i ringe. TIP: Fjern frø og frøvægge for en mildere chilismag.
  5. Kom 2 dl kokosmælk og chili ved. Gem lidt chiliringe til pynt. Skyl og hak koriander groft.
  6. Lad retten simre 5 min. Smag til med salt og peber. Anret med drys af koriander og chili. Hæld evt. overskydende vand fra risene.