30
5 dages holdbarhed
Knuste kartofler med kylling, valnødder og sennepsvinaigrette
Velsmag over hele linjen med de knuste kartofler vendt i sennepsvinaigrette serveret med stegt kylling, grønne bønner og valnødder. Det er bare lækkert!
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- mælk,
- sennep,
- svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
- Sukker
Det skal du bruge
Kartofler
500 g
Valnøddebrud
10 pose
Hvidløg
1 fed
Sennep (Sennep)
1 spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1½ spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Grønne bønner
100 g
Paprika
½ tsk
Forårsløg
2 stk
Salatost i chilimarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 693 kcal
- Fedt 35 g
- Kulhydrater 47 g
- Protein 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Vend kartoflerne godt med ½ spsk olie, salt og peber i en frostpose. Hæld dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem møre i ovnen, ca. 25 min.
- Rist valnødderne på en tør pande ved middel varme til de begynder at dufte. Tag valnødderne af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
- Sennepsvinaigrette: Pil og pres hvidløg, og bland med 1 spsk sennep og 1½ spsk eddike. Pisk ¼ dl olie forsigtigt i – lidt ad gangen – til sennepsvinaigretten tyknes. Smag til med 1 tsk sukker.
- Dup kyllingen tør med køkkenrulle, krydr med salt og peber og steg på en pande med 1 tsk. olie ved middelhøj varme og steg 7 min. Skyl og nip imens bønnerne. Drys kyllingen med ½ tsk paprika, og læg de grønne bønner på panden sammen med kyllingen. Steg videre i 7 min og vend rundt i bønnerne undervejs.
- Skyl forårsløg og snit fint. Tag kartoflerne ud af ovnen og giv dem et lille tryk med en tommelfinger så de sprækker (brug køkkenrulle, så du ikke brænder dig). Hæld kartoflerne i et stort fad, og vend sennepsvinaigretten i.
- Bland kylling og bønner med kartoflerne, læg forårsløg og valnødder på. Fordel 50 g salatost på toppen og servér.