Klassisk fransk porretærte
25-30
5 dages holdbarhed

Klassisk fransk porretærte

Den klassiske franske porretærte produceres efter traditionel opskrift af en familieejet fransk virksomed med mere end 20 års erfaring. Porretærten er perfekt til nem aftensmad eller en frokostret. Der er 4 stk á 400 g til 189 kr.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Porretærte (Æg, Gluten, Mælk, Laktose)
    4 stk
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 1009 kcal
    • Fedt 60 g
    • Kulhydrater 96 g
    • Protein 21 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tilberedes i ovn fra frossen tilstand. Forvarm ovn til 180°C. Tag tærten ud afaluminiumsformen og placer den på en bageplade midt i ovnen. Bag den i ca.25-30 minutter.
    2. Porretærte eller som det hedder på fransk "tarte au poireaux" er en kendt, traditionel fransk tærte, og producenten producerer denne klassiske tærte efter de franske traditioner. I Frankrig vil du ofte finde  porretærte på menukortet på de fleste caféer og bistroer især til frokost og gerne med en grøn salat til. Tærterne produceres af en fransk familieejet virksomhed, der i mere end 20 år har specialiseret sig i produktionen af bl.a. frosne tærter. Fabrikken er placeret i det vestlige Frankrig. De har stor fokus på produktudvikling og højkvalitet og får så mange af deres råvarer som muligt fra Frankrig. Der lægges stor vægt på råvarerne, der skal være af højeste og kvalitet, og så er de i særdeleshed kendt for deres dej. Tærtedejen skal have den helt rette smag, konsistens og sprødhed, og derefter fyldes med de bedste råvarer af højeste kvalitet.