Lun middagssalat a la vitello tonnato
20
4 dages holdbarhed

Lun middagssalat a la vitello tonnato

Den klassiske italienske vitello tonnato har her fået et wist til en dejlig lun middagssalat. En enkel ret der er nem og hurtig at lave og så smager det bare fantastisk.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Roastbeef, sousvide
250 g
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Tun i vand (Fisk)
170 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1½ dl
Mayonnaise (Æg, Sennep)
1 spsk
Citron
½ stk
Kapers
2 spsk
Salatmix Toscana
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 709 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 48 g
  • Protein 63 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag roastbeef ud af emballagen og pak den i stanniol og læg den i ovnen med det samme. Varm den i 15 minutter. Lun brødet med i ovnen de sidste 4-5 minutter.
  2. Gå i gang med tunsaucen: Hæld tun med væde i en skål eller sammen med cremefrisk, mayo, citronsaft og 1 spsk kapers og blend det, smag til med salt og peber og tilføj lidt vand hvis du gerne vil have saucen tyndere. TIP: Har du ikke en blender/stavblender kan du mose det hele godt med en gaffel.
  3. Skyl salaten. Bland citronsaft, 2 tsk olie, salt og peber til en marinade. Del salaten i grove stykke og læg i en skål eller fad. Dryp marinaden over.
  4. Skær roastbeef i tynde skiver og anret på et fad. Fordel tunsaucen over kødet (eller server den ved siden af). Drys kapers på sammen med et skud friskkværnet peber og server med salat og lunt brød.