Salat orange med confiteret andebryst og stegte kartofler
25
5 dages holdbarhed

Salat orange med confiteret andebryst og stegte kartofler

Skøn og anderledes salat med confiteret andebryst, stegte kartofler på sprød salat garneret med skiver af clementin eller appelsin og drys af vindruer og nødder - MUMS!

Ingredienser

Allergener
  • Nødder,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
500 g
Confiteret andebryst
1 stk
Rød balsamico (Svovldioxid)
1 ½ spsk
Vindruer
75 g
Clementin
1 stk
Kålmix
100 g
Hasselnødder i flager (Nødder)
10 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1128 kcal
  • Fedt 88 g
  • Kulhydrater 56 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir, vend med lidt olie og drys med salt og peber. Steg dem sprøde i ovnen ca. 20 minutter.
  3. Tag andebrystet ud af emballagen, drys med lidt salt og peber og steg det i ovnen sammen med kartoflerne de sidste 15 min.
  4. Imens piskes 1½ spsk balsamico med 2 spsk olie (oliven), smag til med lidt salt og peber.
  5. Halver druerne (TIP: Spar tid og lad dem være hele i salaten). Skræl clementin/appelsin, del den og skær den derefter i tynde skiver. Hæld evt. saft i dressingen.
  6. Fordel kålmixen på et stort fad eller i en skål ca. 30x40 cm. Vend med de stegte kartofler. Skær andebrystet i tynde skiver på den korte led og fordel dem over salaten. Drys med vindruer og clementin/appelsin skiver. Fordel dressingen over og top med hasselnødder.