Oksekød & grønt i oystersauce
20
5 dages holdbarhed

Oksekød & grønt i oystersauce

Mørt oksekød, gulerod og portobellosvampe i en mild krydret oystersauce på en bund af brune ris og toppet med koriander og citrus - fra Homemate. Tilberedes direkte i emballagen ved 200 grader varmluft ca. 20 minutter.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • svovldioxid,
  • bløddyr

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Oksekød i oystersauce (Gluten, Soja, Svovldioxid, Bløddyr)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 605 kcal
    • Fedt 24 g
    • Kulhydrater 66 g
    • Protein 30 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag folien af bakkerne.
    2. Sæt bakken i ovnen 15-20 minutter til det tager lidt farve. Ovne er forskellige så tjek retten efter 15 minutter og giv den lidt længere efter smag og behag.