Kyllingekødboller coq au vin
20
5 dages holdbarhed

Kyllingekødboller coq au vin

Fransk klassiker med et twist fra Homemate. Her med kyllingekødboller serveret som coq au vin på en bund af cremet kartoffelmos, toppet med gulerødder og markchampignon og et drys persille. Retten tilberedes direkte i emballagen ved 200 grader varmluft ca. 20 minutter. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Kyllingekødboller coq au vin (Æg, Gluten, Soja, Mælk, Selleri, Svovldioxid, Laktose)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 655 kcal
    • Fedt 35 g
    • Kulhydrater 61 g
    • Protein 25 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag folien af bakkerne.
    2. Sæt bakkerne i ovnen 15-20 minutter til det tager lidt farve og kødet er gennemstegt. Ovne er forskellige så tjek retten efter 15 minutter og giv den lidt længere efter smag og behag.