Butterchicken med jasminris
20
5 dages holdbarhed

Butterchicken med jasminris

Butter chicken fra Cofoco er en krydret indisk ret med kylling og spicy smag fra blandt andet garam masala, her i færdiglavet ovnklar udgave med jasminris, der blot skal varmes i ovnen. Fås med 2 eller 4 portioner. En bakke svarer til en portion.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • nødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Butterchicken (Mælk, Nødder, Laktose)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 371 kcal
    • Fedt 22 g
    • Kulhydrater 30 g
    • Protein 14 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Fryseegnet

    1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20 minutter. Hold øje med den da ovne er forskllige. Fjern folien og server.
    2. Microovn: Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 6-7 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
    3. FROST: Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.