Ovnklar carbonara
20
4 dages holdbarhed

Ovnklar carbonara

Den italienske carbonara fra Homemate er fremstillet af stegt bacon, tortiglioni pasta og grana pandano. Som et frisk pift er der tilføjet friske cherrytomater og merian. Retten tilberedes direkte i emballagen ved 200 grader varmluft ca. 20 minutter. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Italiensk carbonara (Laktose)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 962 kcal
    • Fedt 62 g
    • Kulhydrater 66 g
    • Protein 35 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Fryseegnet

    1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag folien af bakkerne.
    2. Sæt bakkerne i ovnen 15-20 min. til det tager lidt farve. Ovne er forskellige, så tjek retten efter 15 min. og giv den lidt længere efter smag og behag.
    3. FROST: Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 2.