Kalkunschnitzel med lufttørret skinke og frisk pasta med pesto
25
3 dages holdbarhed

Kalkunschnitzel med lufttørret skinke og frisk pasta med pesto

Vi har hentet inspiration fra det italienske køkken. Kalkunschnitzler med parmaskinke, frisk basilikum og tomater tilberedt i ovnen. Serveret med frisk pasta vendt i pesto og friske tomater. Enkelt og lækkert som de elsker det i Italien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basilikum
1 drys
Cherrytomater
250 g
Kalkunschnitzel
300 g
Lufttørret skinke
2½ skiver
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Blåskimmelost (Mælk, Laktose)
30 g
Grøn pesto (Mælk, Nødder, Laktose)
3 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1011 kcal
  • Fedt 54 g
  • Kulhydrater 65 g
  • Protein 67 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halvér derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
  2. Bank med en kødhammer eller med håndroden schnitzlerne, så de er ensartet flade. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke lufttørret skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12-14 min.
  3. Kog pastaen som angivet på pakken.
  4. Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
  5. Fordel osten over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.