Kyllingeinderfilet med lufttørret skinke og frisk pasta fettucine
30
4 dages holdbarhed

Kyllingeinderfilet med lufttørret skinke og frisk pasta fettucine

Den skønne smag af lufttørret skinke, klæder kyllingen godt, og den friske pasta får godt selskab af den forrygende, grøntsagsrige tomatsauce i denne meget italienske ret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker

Det skal du bruge

Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
200 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Lufttørret skinke
5 skiver
Skalotteløg
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Tomat
4 stk
Squash
½ stk
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Basilikum
1 drys
Rapesan, revet (Mælk, Laktose)
20 g
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
⅔ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 982 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 117 g
  • Protein 81 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær skinken i stykker der passer til kyllingeinderfiletstykkerne og sno dem omkring hver filet. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir og steg dem i 15 min. i ovnen. Sæt brødet med i ovnen de sidste 8-10 min.
  2. Hak skalotteløg og hvidløg groft og skær tomater og squash i store tern.
  3. Varm olivenolie op i en sauterpande/gryde. Sauter skalotteløg, hvidløg let og kom tomaterne i samt squashtern.Lad det sautere lidt. Hak basilikum groft. Kom balsamicoeddike, basilikum, salt, peber og sukker i og lad det småsimre i 5 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt vand med salt - kogetiden er 3-4 min.
  5. Vend den varme pasta med tomatsauce og server med kyllingestykkerne med skinke. Drys med parmesanost eller server den til sammen med lunt brød.