Sautéskiver med mandler og lynstegte grøntsager
30
5 dages holdbarhed

Sautéskiver med mandler og lynstegte grøntsager

Tag tynde skiver af magert skinkekød, panér dem i mandler, snit og steg de mange grønne grøntsager og du har på ½ time denne lækre og luksuriøse hverdagsret.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri,
  • sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Brune ris
2 dl
Hakkede mandler
50 g
Timian
½ tsk
Skinkeskiver af inderlår
300 g
Squash
⅔ stk
Forårsløg
2 stk
Solo hvidløg
½ stk
Sukkerærter
100 g
Rosiner
1 spsk
Rosmarin, frisk
1 drys
Kruspersille
1 drys
Citron
½ stk
Sennep (Selleri, Sennep)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 828 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 102 g
  • Protein 54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog risene i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. under låg. Tag dem derpå af varmen og lad dem trække til retten er færdig.
  2. Blend ingredienserne til mandelraspen.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Pensl med sennep og vend det i mandelraspen. Tryk raspen fast. Stil kødet i køleskab.
  4. Skær squashen i tern, forårsløgene i små stykker og hak hvidløget fint. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Svits squash, forårsløg, hvidløg, sukkerærter og rosiner i ca. 3 min. Smag til med salt, peber og halvdelen af de friske krydderurter.
  5. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Læg skinke-skiverne på panden og steg ½ minut. Vend dem og steg yderligere ½ minut. Tag kødet af panden.
  6. Vend risene med hakkede krydderurter. Servér citronbåde til retten.