Unghanebryst i serranosvøb med stegte figner
25
4 dages holdbarhed

Unghanebryst i serranosvøb med stegte figner

Saftigt unghanebryst med serranosvøb, frisk pasta og figner i skøn marsala sauce. Serveres med en let salat med hindbær vinaigrette. Det smager fantastisk og er nem luksusmad.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Unghanebryst
2 stk
Lufttørret skinke
2 skiver
Figne
2 stk
Marsala cooking wine (Svovldioxid)
¾ spsk
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Salatmix Napolitana
60 g
Hindbærvinaigrette (Svovldioxid)
2 spsk
Tranebær
25 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1048 kcal
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 78 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pak unghanebrystet ind i serrano og krydr med salt og peber.
  2. Brun unghanebrystet 2 min. i smør på hver side ved god varme på en sauterpande.
  3. Halver fignerne. Brun fignerne på skærefladen sammen med unghanebrystet og vend dem om. Hæld marsala over og lad det simre under låg i 10 min.
  4. Kog pastaen al dente (som anvist på pakken) i letsaltet vand.
  5. Skyl og vend salaterne i vinaigrette og bland med tranebær.
  6. Halver unghanebrystet og anret på en bund af pasta. Læg fignerne ved og hæld marsalaskyen over. Server med salat.