Mørbradbøffer med bagte rodfrugter og pestodip
30-40
5 dages holdbarhed

Mørbradbøffer med bagte rodfrugter og pestodip

Møre og fedtfattige mørbradbøffer af velfærdsgris serveret med bagte Provence krydrede rodfrugter og nem pestodip. Enkelt og lækkert for hele familien. Her får du mere grønt og mindre kød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • nødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Blandede rodfrugter
600 g
Rødløg
⅔ stk
Bagekartoffel
1 stk
Herbes de Provence
1 tsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Grøn pesto (Mælk, Nødder, Laktose)
1 spsk
Svinemørbradbøffer
200 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 913 kcal
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrater 99 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220° varmluft. Skræl rodfrugter og kartoffel, og skær dem i tern ca. 2x2 cm. Pil rødløget, og skær det i både.
  2. Fordel rodfrugter og rødløg på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem med 1½ spsk olie, og krydr med 1 tsk herbes de Provence, salt og peber. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
  3. Bland 1 dl creme frisk med 1 spsk pesto og smag til med salt og peber.
  4. Opvarm en pande med ½ spsk olie, krydr mørbradbøfferne med salt og peber og steg dem på panden i ca. 4 minutter på hver side, til de er let rosa indeni.
  5. Anret de bagte rodfrugter med mørbradbøf og server pesto dip til.