BBQ kyllingelår med coleslaw og grovfritter
25
Glutenfri
5 dages holdbarhed

BBQ kyllingelår med coleslaw og grovfritter

Hurtigt og nemt på grillen på en hverdagsaften! De sousvide behandlede kyllingelår i bbq marinade skal blot varmes mens du griller kartoffelfritterne og laver en supernem coleslaw. Velbekomme!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
BBQ-kyllingelår
600 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Æbleeddike (Svovldioxid)
½ spsk
Coleslaw-blanding
200 g
Æble
⅔ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 923 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 66 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen eller ovn på 200 grader varmluft. Skær kartoflerne i smalle både og læg dem i en foliebakke og vend med olie, salt og peber. Sæt dem på indirekte varme ca. 15 min. Herefter ca. 5 min. på direkte varme så de får god farve. Vend under vejs. TIP: Alternativt bag kartoflerne i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir ca. 20 min.
  2. Læg kyllingen på grillen på indirekte varme og grill 12-15 min. TIP: Brug resten af marinaden fra posen med kylling til at pensle kyllingestykkerne undervejs. Giv dem evt 3-4 min. på direkte varme sammen med kartoflerne til sidst, så de får noget mere farve.
  3. Rør imens creme fraiche med eddike, 1 tsk sukker, salt og peber og bland med coleslaw-mixen. Del æblet i kvarte, fjern kernehus og riv dem groft og bland med coleslaw.
  4. Servér grillede kyllingelår med coleslaw og fritter.