Høns i asparges med små kartofler og broccoli
20
4 dages holdbarhed

Høns i asparges med små kartofler og broccoli

En rigtig klassiker med en færdiglavet høns i asparges, der blot skal varmes, serveret med kartofler og broccoli. Rigtig nemt i en travl hverdag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Kartofler
500 g
Høns i asparges (Laktose)
600 g
Broccoli
½ stk
Purløg
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 494 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 59 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring kartoflerne i kog med ½ tsk salt under låg, skru ned og kog ca. 15 minutter. Stik i dem med en skarp kniv og tjek at de er møre.
  2. Imens hældes høns i asparges i en gryde og varmes igennem.
  3. Del broccolien i mindre buketter og kog dem med kartoflerne de sidste 4 minutter. Klip purløg fint.
  4. Server høns i asparges med kartofler, broccoli og et drys fintklippet purløg.