20
4 dages holdbarhed
Høns i asparges med små kartofler og broccoli
En rigtig klassiker med en færdiglavet høns i asparges, der blot skal varmes, serveret med kartofler og broccoli. Rigtig nemt i en travl hverdag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
Det skal du bruge
Kartofler
500 g
Høns i asparges (Laktose)
600 g
Broccoli
½ stk
Purløg
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 494 kcal
- Fedt 16 g
- Kulhydrater 59 g
- Protein 28 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Bring kartoflerne i kog med ½ tsk salt under låg, skru ned og kog ca. 15 minutter. Stik i dem med en skarp kniv og tjek at de er møre.
- Imens hældes høns i asparges i en gryde og varmes igennem.
- Del broccolien i mindre buketter og kog dem med kartoflerne de sidste 4 minutter. Klip purløg fint.
- Server høns i asparges med kartofler, broccoli og et drys fintklippet purløg.