Æggewraps med rødbedehummus, svampe og syltede rødløg
Vegetar
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Æggewraps med rødbedehummus

svampe og syltede rødløg
3.91 (175)
Under 30 min
9 Ingredienser
Forrygende og lækker ret til en kødfri dag. Der er masser af smag og knald på farverne i denne spændende og anderledes sammensætning med æggepandekager med tilbehør.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Bredbladet persille
½ pakke
Æg
4 stk
(Æg)
Kogte rødbeder
½ pakke
Kikærter
½ dåse
Spidskommen
1 tsk
Citronsaft
1 spsk
Champignon
200 g
Syltede rødløg
½ glas
Snittet spidskål
300 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 627 kcal
  • Fedt: 33 g
  • Kulhydrater: 54 g
  • Protein: 29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skyl og hak persillen. Blend eller pisk æg, ¾ af persillen, salt og peber til en luftig, ensartet konsistens. Varm en pande op med olie. Steg en tynd æggepandekage til hver og lad dem køle let af.
Blend rødbeder, kikærter uden væde, spidskommen, citronsaft, 2 spsk olie, lidt salt og evt. lidt vand til en lækker cremet hummus.
Rens svampene og skær i grove stykker. Rist hårdt af på en pande med lidt olie. Smag til med salt og peber.
Hæld syltede rødløg og snittet kål i skåle. Servér æggewraps med rødbedehummus, kål og svampe. Top med syltede rødløg og drys med det sidste persille.
Håber maden smager!