Kalkungryde med frisk appelsinsalat og ris
25
3 dages holdbarhed

Kalkungryde med frisk appelsinsalat og ris

Se indholdsdeklaration på bouillon på retnemt.dk/ingredienslister

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Kalkunbryst i tern tomat/hvidløgsmarinade
300 g
Hønsebouillon (Selleri)
⅓ terning
Madlavningsfløde (Laktose)
1½ dl
Hjertesalat
1 stk
Græskarkerner
1½ spsk
Appelsin
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 832 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 100 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Varm en pande (gerne sauterpande) op med lidt olie. Brun kødet godt af. Kog vand til bouillon og opløs ½ terning i 1½ dl vand.
  3. Tilsæt 1½ dl fløde og bouillon til kødet. Lad simre ved svag varme i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, bryd den i store stykker og fordel på et fad.
  5. Rist græskarkernerne på en varm pande. Hold øje med dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  6. Skræl appelsinen med en kniv, så det hvide kommer af. Skær fileterne ud og kom dem over salaten. Drys med et lille nip salt og græskarkerner.
  7. Servér kalkungryden med ris og appelsin salat.