Kylling i "god sovs" med frisk pasta og grønne bønner
20-30
5 dages holdbarhed

Kylling i "god sovs" med frisk pasta og grønne bønner

Perfekt for sovseelskere. Kyllingen simrer i flødesauce med frisk koriander og serveres med frisk pasta og grønne bønner. MUMS!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kyllingelårsteak
350 g
Koriander, frisk
½ pose
Hønsebouillon
½ pose
Citron
½ stk
Hvidvin (Svovldioxid)
½ dl
Hvidløg
1½ fed
Grønne bønner
150 g
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 687 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kyling: Varm olie op i en stor gryde eller sauterpande. Kom kyllingen i og steg dem gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber og skru ned for varmen. Skyl og hak koriander. Tilsæt bouillon, 1½ dl vand, 2 spsk citronsaft, hvidvin, presset hvidløg og halvdelen af koriander. Kog op og lad det simre under låg i ca. 12-15 min.
  2. Grønne bønner: Nip bønnerne og kog dem ca. 5 min. i rigeligt vand.
  3. Frisk pasta: Kog pasta efter anvisningen på pakken sammen med bønnerne de sidste min.
  4. God sovs: Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Tilsæt fløde og bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og evt. mere koriander og citronsaft.
  5. Anret: Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og servér med frisk pasta og bønner. Drys med det sidste koriander.