Stegt kyllingebryst til rødbedebruschetta med cremet hvidløgsost
35
4 dages holdbarhed

Stegt kyllingebryst til rødbedebruschetta med cremet hvidløgsost

Bruschetta er dejligt, rødbede bruchetta er sjovt og anderledes. Kyllingekødet er neutralt stegt, men sammen med bruchetta med hvidløgsost og rødbede er retten rigtig lækker og mættende - og en fræk sammensætning.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kyllingelårsteak
350 g
Græsk krydderiblanding
⅔ tsk
Rødbeder
300 g
Hønsebouillon (Selleri)
½ pose
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Friskost med hvidløg (Mælk, Laktose)
60 g
Rødløg
⅓ stk
Icebergsalat
¼ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 891 kcal
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrater 82 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kylling: Kom kyllingelårene med skindet nedad på en kold stegpande med lidt olie. Tænd på høj varme og steg i ca. 8 min. til skindet er sprødt. Kom presset hvidløg ved, vend kyllingen og steg videre ca. 5 min. på den anden side. Krydr med salt og peber og tilsæt lys balsamico, som koges ned til det halve. TIP: Du kan stege løg med de sidste 2-3 min. hvis du ikke er vild med rå løg.
  2. Skræl rødbede, skær i ca. 3 mm tynde skiver. Kog 1½ dl. vand op i en lille gryde, og tilsæt ½ bouillonterning. Kog rødbedeskiverne i bouillon under låg i ca. 10 min.
  3. Flæk brødene, rist dem på brødristeren og fordel 15 g ost på hver skæreflade. Kom rødbede på. Pil løg, skær ½ stk. i meget tynde både og fordel lidt løg på hvert brød. Krydr evt. med lidt salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salat. Servér kyllingen på friske salatblade og spis brødene til.