Paprika-koteletter og kartoffelsalat med sur/sød broccoli
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Paprika-koteletter

og kartoffelsalat med sur/sød broccoli
3.93 (85)
Under 30 min
9 Ingredienser
God og nem mad med forhåndsmarinerede koteletter, let sur-sød kartoffelsalat med ærter, dild og rødløg og råmarineret broccoli.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Broccoli
1 stk
Æbleeddike
3 spsk
(Svovldioxid)
Honning
1½ spsk
Kartofler
400 g
Paprika
1 pose
Kotelet
2 stk
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Rødløg
½ stk
Dild, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 684 kcal
  • Fedt: 33 g
  • Kulhydrater: 57 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Skyl broccoli og del i buketter. Brug gerne stokken på broccolien også. Bland eddike, honning og 1½ spsk olie og smag til med salt og peber. Vend sammen med broccoli og sæt på køl.
 Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca. 10 min.
 Bland paprika med 2 spsk olie i en frysepose eller dyb tallerken. Kom koteletterne i og fordel marinade godt på dem. Lad det marinere indtil stegning.
Skyl ærterne og skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
 Pil løg og skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland det med kartofler, ærter og broccoli sammen med resten af sur/sød marinaden.
Varm en pande op med lidt olie og steg koteletterne 2-3 min. på hver side.
Servér koteletterne med kartoffelsalat. 
Håber maden smager!