Oksekødsruller med lufttørret skinke og tomatsauce
35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Oksekødsruller med lufttørret skinke og tomatsauce

Hakket oksekød med ost og timian, rullet i lækker lufttørret skinke og serveret med masser af brune ris og tomatsauce, der smager af Italien. Mums!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
200 g
Lufttørret skinke
4 skiver
Hakket oksekød
300 g
Oregano
1 tsk
Løg
½ stk
Hakkede tomater
200 g
Tomat
2 stk
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
65 g
Rød balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 925 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 85 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Kog ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt under låg. Når vandet koger skrues ned og koges i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Læg 4 skinkeskiver på et spækbræt. Del oksekødet i 4 portioner. Spred oksekødet ud på skinkeskiverne og drys salt, peber og oregano over. Rul sammen til små roulader. Læg rullerne i et smurt ovnfast fad og sæt dem i ovnen i ca. 20 min.
  3. Hak ½ løg fint og svits ternene i en gryde med 1 spsk olie til de er gyldne. Kom ½ ds tomat ved, rør rundt og lad saucen simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl imens tomaterne og skær dem i tynde skiver. Anret en tomatsalat ved at taglægge tomatskiver. Fordel salatost over tomaterne. Dryp med balsamico, lidt olie (evt. fra osten, pas på) og krydr med salt og peber.
  5. Servér oksekødsrullerne med ris, tomatsalat og tomatsauce.