Nøddepaneret skinkeschnitzel med blomkålscreme og ristet grønkål
30
4 dages holdbarhed

Nøddepaneret skinkeschnitzel med blomkålscreme og ristet grønkål

Du får masser af smag i de lækre skinkeschnitzler paneret med hasselnøddeflager og nordafrikansk krydderi. Serveret med blomkålscreme, sprødristet grønkål og groft brød. Her er masser af grønt og mindre kød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • nødder,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Blomkål
½ stykke
Citron
½ stk
Hasselnødder i flager (Nødder)
20 g
Ras el hanout
2 tsk
Skinkeschnitzel
2 stk
Snittet grønkål
150 g
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 629 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 41 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skyl blomkålen, og del den i små buketter. Kog blomkålen i en gryde med ca. 3 dl vand i bunden i 10-12 minutter – den skal være mør, men må ikke koge for længe. GEM 1 dl kogevand og hæld resten fra.
  2. Blend blomkål, 1 dl kogevand og 1 spsk smør til en rustik creme med en stavblender direkte i gryden. Smag cremen til med fintrevet skal af ½ citron, salt og peber.
  3. Bland hasselnøddeflager med 2 tsk krydderiblanding på en tallerken, og vend skinkeschnitzlerne godt rundt i blandingen.
  4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg bagepapir på en bagerist eller bageplade og fordel 150 g grønkål i et lag og vend med lidt olie og bag kålen 3-4 minutter i ovnen. Hold øje så de ikke får for meget. Krydr med lidt salt. Lun brødene sammen med kålen eller på brødristeren.
  5. Steg imens de panerede schnitzler på en varm pande med 1 spsk olie i 1½-2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
  6. Anret blomkålscremen på tallerkener, læg de nøddepanerede schnitzler oven på, og drys med den sprøde grønkål og server med lunt brød.