Grøntsagsfad med kylling, salatost og hummus
35
4 dages holdbarhed

Grøntsagsfad med kylling, salatost og hummus

Nem ret med inspiration fra Mellemøsten med aubergine, squash og kylling krydret med ras el hanout et spændende nordafrikansk krydderi - alt i et fad bagt i ovnen. Drysses med salatost og serveres med hummus og groft brød. Klimabelastning 0,7 kg CO2e

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Aubergine
⅔ stk
Squash
⅔ stk
Rødløg
⅔ stk
Kyllingeinderfilet
200 g
Ras el hanout
2 tsk
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Salatost i chilimarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Hummus
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 736 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 53 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl aubergine og squash, og skær ¾ af begge i mundrette tern. Pil løget, og skær det i både. Del kyllingen i 3 stykker.
  2. Smør et ovnfast fad med lidt olie.
  3. Fordel aubergine, squash, løg og kylling i ovnfadet. Dryp med 2 spsk olie, krydr med 2 tsk krydderi, salt og peber, og vend godt rundt i retten. Sæt fadet i ovnen, og steg retten i ca. 25 minutter, til grøntsagerne er møre, og kyllingen er gennemtilberedt.
  4. Pensl brødene med vand, og varm dem med i ovnen de sidste 5 minutter. Fordel 50 g salatost m. oliven over grøntsagsfadet (hæld væden fra først), og servér med hummus og lunt brød.