Marinerede sautéskiver med avocadosalsa
30-40
4 dages holdbarhed

Marinerede sautéskiver med avocadosalsa

Lækre marinerede, tynde sauteskiver med bulgur og en salsa med masser af smag fra avocado, peberfrugt, tomat, løg, tabasco, citron og hvidløg.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Sojasauce (Soja)
2 spsk
Honning
½ spsk
Sød chilisauce
½ spsk
Sautéskiver af svinefilet
300 g
Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Hvidløg
1 fed
Løg
½ stk
Tomat
2 stk
Gul peber
1 stk
Srirachasauce
¼ pakke
Avocado
½ stk
Citronsaft
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 513 kcal
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrater 65 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Marinade: Bland soja, honning og chilisauce. Krydr kødet med salt og peber, læg det i marinaden og lad det marinere mindst 20 min. i køleskab. Vend kødet af og til.
  2. Bulgur: Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  3. Salsa: Pil og hak hvidløg og løg fint. Skyl peberfrugt og tomater og skær i fine tern. Bland det hele sammen med sriracha (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Del avocado, tag kødet ud med en ske og skær i mindre stykker. Tilføj citronsaft og mos det let med en gaffel. Bland avocado med resten af salsaen og smag til med salt og peber. Sæt i køleskab mindst 10 min.
  4. Varm en pande op med lidt olie. Tag kødet op af marinaden. Steg det ½-1 min. på hver side. Servér straks med salsa og bulgur.